Civitavecchia Trajekti

Civitavecchia putnika i trajekte

Civitavecchia cijene putnika i trajektom ulaznica, vozni redovi, rezervacija ulaznica i informacije za trajekte koji plove iz Civitavecchia za Arbatax, Barcellona, ​​Cagliari, Catania, Malti, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani i Tunisu.

Usporedite sve dostupne Civitavecchia cijene trajektnog ulaznica u realnom vremenu i rezervirati najjeftinije dostupne Civitavecchia automobila i putnički trajekt ulaznice plove i iz Civitavecchia, Arbatax, Barcellona, ​​Cagliari, Catania, Malti, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani i Tunis s Tirrenia Trajekti , Grimaldi Lines, Grandi Navi, Moby Lines ili SNAV trajekti trajekti online s instant potvrdu.

Compare, book and pay less for Civitavecchia ferry tickets at www.ferryto.com.hr
Google Custom Search
 

Civitavecchia Ferry
Ulaznica Cijene & Rezervacije


Knjiga Civitavecchia Trajektna Ulaznice
s Tirrenia Trajekti, Grimaldi Lines, Grandi Navi, Moby Lines ili SNAV Trajekti za trajekte koji plove iz Civitavecchia za Arbatax, Barcellona, ​​Cagliari, Catania, Malti, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani i Tunisu online unaprijed uživati ​​najjeftinije dostupan trajekt Cijena ulaznice.

Cijena koju vidite je cijena koju plaćaju, Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodali nadoplata za gorivo ili rezervacija naknada i mi ne naplatiti ništa extra za plaćanje s Visa Electron kartica. Cijena smo vam citirati za vaše odabrane Civitavecchia putnika ili trajekt ulaznica, onboard smještaj i tipu vozila je sve što ćete platiti, a to je obećanje.

Da biste dobili Civitavecchia cijene trajektnog ulaznica i rezervirajte svoj trajekt ulaznica sigurno online molimo koristite realnom vremenu obrazac trajektna rezervaciju na lijevoj. Također ste u mogućnosti dodati hotel na odredište, ili bilo gdje drugdje, na trajekt ulaznica kada vaš završetka rezervacije trajektom ulaznica.

Više o Civitavecchia

Civitavecchia je luka nalazi se u regiji Lazio, koristi kruzera prilikom zaustavljanja u Rimu. Luka se nalazi na Tirenskom moru, a udaljena je 80 km od grada Rima, preko rijeke u Mignone. Luka Civitavecchia, & quot; drevni grad & quot; na talijanskom, formira dva madeža uz lukobran, na kojem je izgrađen svjetionik.

Nema uvjerljiv razlog da se dođe do Civitavecchia, osim za uzeti trajekt za Sardiniji, To nije neugodno mjesto, tu se jednostavno ne može mnogo učiniti. Luka je oko 400m hoda od željezničke stanice. Kao što ste izašli iz stanice, skrenite desno u Viale Garibaldi i cestom uz obalu. U blizini Michelangela tvrđave na zapadnom kraju rivi postoji korisne turističke informacije točka.

Civitavecchia je trajektna luka Rima sa dnevne trajekti odlazak na Sardiniju Olbia i Porto Torres, Barcelonu, Palermo, Toulon, Tunis i Porto Vecchio. Luka također pruža priključne objekata na velikim kruzerima poprijeko Mediterana. Cruise Putnici moraju iskoristiti besplatan prijevoz do ulaza u luku, na pješačkoj udaljenosti od dućana i željezničke stanice za ekonomski putovanje u Rim.

Civitavecchia Ferry Port
Turizam u Civitavecchia

Većina turista dolazi u Civitavecchia za otići na raznim drugim mjestima po krstarenja ili trajekata. Na vlastitu, luka zapravo i nije turistička destinacija, već srednje točke ili čvorište koje povezuje posjetitelje na raznim dijelovima Italije, pa čak i na druge zemlje. Međutim, postoje stvari koje treba vidjeti za one koji planiraju provesti dan ili dva u gradu.

Forte Michelangelo
Velika utvrda Michelangelo je najposjećenije mjesto u gradu Civitavecchia. Tvrđava se prvi put naručio papa Julije II, kako bi se obranio Rimu luku. Izgradnja tvrđave je završio pod nadzorom Antonio da Sangallo, Pavao III, i Giuliano Leno. Maschio Kula je najviše pažnje značajka tvrđave, u gornjem dijelu ima je dizajnirao sam Michelangelo. Postoje četiri kule u složen i glavni toranj tvrđave u oktogonalnim obliku. Grad je podignut nad ostacima rimskog spomenika, koji je možda bio vojarne za rimskih pomorce, eventualno za carske flote.

Dvorac
Dvorac ili Rocca iz Civitavecchia je postojala u gradu već stoljećima, a obnovljena je papa Siksto V. u 15. stoljeću. U sljedećem stoljeću još jedna lijepa palača, Palazzo Apostolico, dodaje se u kompleksu Pio IV. Lijepi dvorac je svakako vrijedi posjetiti za navedeno arhitekture.

Rimskih termi
Rimski kupke se nalazi malo načine od glavnog grada, a poznati su kao Terme Taurin. Ove kupke su u upotrebi još od rimskih vremena, a još uvijek su vrlo popularne među mještanima. Uz razne bazenima vruća su smokve biljke, temelj za moderne ime kupkama.

Katedrala
Katedrala Civitavecchia je posvećena San Francesco d'Assisi. Izgrađena je na mjestu antičkog franjevačkoj crkvi u 1610. Arhitektura katedrale danas je mješavina neoklasične i baroka, a današnje zdanje datira iz 18. stoljeća. Unutrašnjost katedrale je elegantno uređena, a koja se ne propušta.

Na dokovima
Zanimljivo mjesto za posjet je pristanište za Civitavecchia. Dock grada posjećuju velikih turističkih brodova koji putuju preko Sredozemnog mora na raznim destinacijama. Brodovi i krstarenja odstupiti od ovog pristaništa na raznim mjestima u Europi i Sjevernoj Africi. Odavde posjetitelji mogu uzeti dan izlet trajektom za obilazak obližnje otoke i grad Rim.

Uzimajući u Civitavecchia

Civitavecchia je vrlo važna luka u Italiji i dobro je povezan sa Sardinije i nekoliko drugih područja. Posjetitelji mogu doći do luke trajektima iz Toulon, Korzika pa čak i od Barcelone. To je glavna luka Rima i nudi razne priključne objekti cruise linijski brodovi koji putuju u mediteranskim destinacijama. Od glavne gradske posjetitelji mogu uzeti vlak do glavnog kolodvora u Rimu, a od tamo se može putovati samo o bilo kojem trenutku u Italiji, kao što je Rim je vrlo dobro povezan s najviše mjesta u zemlji. Oni koji putuju automobilom može potrajati Genova-Rim A12 autoceste, a zatim Izlaz na Civitavecchia.

Kretanje Civitavecchia

Kretanje Civitavecchia je vrlo jednostavan, jer grad je najvažnije turističko mjesto i važna luka za dolazak i odlazak na raznim mediteranskim mjestima. Svake godine stotine trajekti, krstarenja i brodovima koji putuju na zaustavljanje Sredozemnog mora u luci. Iz luke sama posjetitelji mogu otići za Francuskoj, Španjolskoj, Siciliji, Korzici i Sardiniji, pa čak i do Sjeverne Afrike. Unutar grada, posjetitelji mogu kretati pomoću uslugu prijevoza, javne autobuse i taksije. Oni koji imaju vlastite automobile lako može voziti okolo u različitim dijelovima grada. Šetnja je također dobar izbor, jer su ulice su vrlo prijateljski za pješake.

 


Best available Civitavecchia ferry ticket price guarantee

Najbolja Civitavecchia Ferry ulaznice cijena Jamstvo

Jamstvo najbolje cijene - Uvijek smo Vam ponuditi naše najniža dostupne Tirrenia Trajekti, Grimaldi Lines, Grandi Navi, Moby Lines ili SNAV Trajekti putnika i trajekte cijena ulaznica do i od Civitavecchia. Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodali nadoplata za gorivo ili rezervacija naknada i mi također ne naplaćuje ništa extra za plaćanje s Visa Electron kartica. Cijena smo ponudu za odabranu Civitavecchia trajekt ulaznica, onboard smještaj i tipu vozila je sve što ćete platiti, a to je obećanje!

U malo vjerojatnom slučaju da pronađete isto all inclusive Civitavecchia trajekt ulaznica jeftinije u brošuri bilo kojeg drugog turoperatora obećajemo da ćemo se potruditi da tuku tu cijenu ili ponuditi vam izbor traži povrat. Za knjigu Civitavecchia automobila i putnički trajekt ulaznice molimo kliknite ovdje,

 

Click Here to contact the Civitavecchia Ferries customer care team at ferryto.com.hr

Customer Care, Telesales & Kontakt

Na FerryTO.com.hr vi ste u mogućnosti dobiti uživo Civitavecchia cijene trajektnog ulaznica, Kalendar automobila i putnički trajekt ulaznice i iz Civitavecchia na našoj najniža ponuđena cijena ulaznica.

Ferryto.com.hr je dio najvećeg svjetskog on-line Trajektna ulaznica distribucijske mreže pruža mogućnost rezervirati preko 80 glavnih europskih trajekt operatori, uključujući da Civitavecchia i više od 1.200 drugih trajektnim pravcima u cijeloj Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Irskoj, Nizozemskoj, istočnoj Europa, Mediteran, Baltic i Sjeverna Afrika.

Za više informacija, odgovori na često postavljana pitanja ili nam se obratite izravno molim kliknite ovdje,