Civitavecchia Trajekti

Civitavecchia putnika i automobila Trajekti

Civitavecchia putnika i cijene trajekt ulaznica, vozni redovi, rezervacija karata i informacija za trajekte koji plove iz Civitavecchia do Arbatax, barcellona, ​​Cagliari, Catania, Malti, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani i Tunis.

Usporedite sve dostupne Civitavecchia trajektnim cijene ulaznica u realnom vremenu i naručiti najjeftinije dostupne Civitavecchia auta i putnički trajekt ulaznice jedrenje i iz Civitavecchia, Arbatax, barcellona, ​​Cagliari, Catania, Malti, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani i Tunis s Tirrenia Trajekti , Grimaldi Lines, Grandi Navi, Moby Lines ili SNAV Trajekti plove trajekti online putem instant potvrdu.

Compare, book and pay less for Civitavecchia ferry tickets at www.ferryto.com.hr
Google Custom Search
 

Civitavecchia Ferry
Ulaznica Cijene i rezervacije


Knjiga Civitavecchia trajektne karte
s Tirrenia Trajekti, Grimaldi Lines, Grandi Navi, Moby Lines ili SNAV Trajekti za trajekte koji plove iz Civitavecchia do Arbatax, barcellona, ​​Cagliari, Catania, Malti, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani i Tunis online unaprijed uživati ​​najjeftinije dostupan trajekt Cijena ulaznica.

Cijena vidite je cijena koju plaćate. Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodane nadoplata za gorivo ili naknade za rezervaciju, a mi vas ne naplaćuju ništa za plaćanje sa Visa Electron kartica. Cijena smo vam citirati za odabrani Civitavecchia putnika ili trajektom ulaznicu, na brodu smještaja i tip vozila je sve što ćete platiti, a to je obećanje.

Da bi se dobila Civitavecchia trajektnu cijenu ulaznica i rezervirajte svoje trajektnu kartu sigurno online molimo Vas da koristite realnom vremenu trajektnu obrazac za rezervaciju na lijevoj strani. Također ste u mogućnosti dodati hotel na odredište, ili bilo gdje drugdje, na svoju trajektne karte prilikom popunjavanja rezervaciju trajekt ulaznica.

Više o Civitavecchia

Civitavecchia je luka nalazi u regiji Lazio, koristi kruzera prilikom zaustavljanja u Rimu. Luka se nalazi na Tirenskom moru, a udaljena je 80 km od grada Rima, preko rijeke od Mignone. Luka Civitavecchia, "drevni grad" na talijanskom jeziku, je formirana od strane dva mola uz lukobran, na kojoj je izgrađen svjetionik.

Nema uvjerljiv razlog da dođe u Civitavecchiji, osim za ukrcati na trajekt za Sardiniju. To nije neugodno mjesto, tamo jednostavno nije mnogo učiniti. Luka je oko 400m hoda od željezničke stanice. Kao što napustite kolodvora, skrenuti desno u Viale Garibaldi i cestom uz obalu mora. U blizini Michelangelo tvrđave na zapadnom kraju rive postoji korisne turističke informacije bod.

Civitavecchia je trajektna luka Rima sa dnevno trajekti odlaska na Sardiniju Olbia i Porto Torres, Barcelone, Palermo, Toulon, Tunis i Porto Vecchio. Luka također pruža pristanišne objekte velikih kruzera poprijeko Mediterana. Cruise Putnici moraju iskoristiti besplatan prijevoz do ulaza u luku, na pješačkoj udaljenosti od dućana i željezničke stanice za ekonomično putovanje u Rim.

Civitavecchia Ferry Port
Turizam u Civitavecchia

Većina turista dolazi u Civitavecchia za strane krstarenja ili trajektima odlaska na raznim drugim mjestima. Na vlastitu, priključak nije jako turističko odredište, nego srednja točka ili čvor koji povezuje posjetitelje na različitim dijelovima Italije, pa čak i na druge zemlje. Ipak, postoje stvari koje treba vidjeti za one koji planiraju provesti dan ili dva u gradu.

Forte Michelangelo
Velika utvrda Michelangelo je najposjećenije mjesto u Civitavecchia. Utvrda je prvi put naručio pape Julija II, kako bi se obranili u Rimu luku. Izgradnja tvrđave je završio pod nadzorom Antonio da Sangallo, Pavao III, i Giuliano Leno. Maschio Kula je najviše pažnje značajka utvrde, u gornjem dijelu nakon što je dizajnirao sam Michelangelo. Četiri su tornjevi u naselju i glavna kula tvrđave je u osmerokutni oblik. Utvrda je sagrađena na ostacima rimskog spomenika, koji su možda bili vojarna za rimsko pomorce, eventualno za carske flote.

Dvorac
Dvorac ili Rocca Civitavvechie postoji u gradu već stoljećima, a obnovljena je od strane pape Siksta V. u 15. stoljeću. U sljedećem stoljeću još jedna lijepa palača, Palazzo Apostolico, je dodao da se kompleksa do Pio IV. Lijepi dvorac je svakako vrijedi posjetiti za napomenuti arhitekture.

Rimskih termi
Rimske kupke se nalazi malo načina iz glavnog grada, a poznati su kao Termama taurina. Ove kupke su u uporabi još od rimskih vremena i još uvijek su vrlo popularne među mještanima. Uz razne tople vode bazena su Sl. biljke, temelj moderne ime kupkama.

Katedrala
Katedrala Civitavecchia je posvećena San Francesco d'Assisi. Sagrađena je na mjestu drevne franjevačke crkve u 1610. Arhitektura katedrale danas je mješavina neoklasične i baroka i današnja zgrada datira iz 18. stoljeća. Unutrašnjost katedrale je elegantno uređena, a koja se ne propušta.

Dokovima
Zanimljivo mjesto za posjet je dock Civitavvechie. Dock grada posjećuju velike cruise linijski brodovi koji putuju preko Sredozemnog mora na raznim destinacijama. Brodovi i krstarenja odstupiti od tog pristaništa na različitim mjestima u Europi i Sjevernoj Africi. Odavde se posjetitelji mogu uzeti izlet trajektom za posjetu obližnjih otoka i grada Rima.

Kako bi Civitavecchia

Civitavecchia je vrlo važna luka u Italiji i vrlo je dobro povezan sa Sardinije i nekoliko drugih regija. Posjetitelji mogu do luke trajektima iz Toulon, Korzike, pa čak i od Barcelone. To je glavna luka Rima i nudi razne priključne objekata na krstarenje linijski brodovi koji putuju mediteranske destinacije. Od glavne gradske posjetitelji mogu uzeti vlak do glavnog kolodvora u Rimu, a od tamo mogu putovati samo o bilo kojem trenutku u Italiji, kao Rim je vrlo dobro povezan s većine mjesta u zemlji. Oni koji putuju automobilom može uzeti autocestom Genova-Rim A12, a zatim izlaz na Civitavecchia.

Premještanje oko Civitavecchia

Kretanje Civitavecchia je vrlo lako, jer grad je najvažnije turističko mjesto i važna luka za dolazak i odlazak na raznim mediteranskim mjestima. Svake godine stotine trajekti, krstarenja i brodovima putuju Sredozemnog mora zaustaviti na luku. Iz luke sama posjetitelji mogu otputovati u Francusku, Španjolsku, Sicilije, Korzike i Sardinije, pa čak i na sjeveru Afrike. Unutar grada, posjetitelji mogu kretati pomoću prijevoz usluge, javni autobusi i taksiji. Oni koji imaju svoje automobile lako može voziti okolo u različitim dijelovima grada. Šetajući je također dobar izbor, jer su ulice dosta pješački prijateljski.

 


Best available Civitavecchia ferry ticket price guarantee

Najbolji Civitavecchia Ferry Cijena ulaznice jamstva

Najbolje cijene jamstva - Uvijek smo vam ponuditi naše najniže dostupne Tirrenia trajekti, Grimaldi Lines, Grandi Navi, Moby Lines ili SNAV Trajekti putnika i trajekte cijena ulaznica za i iz Civitavecchia. Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodane nadoplata za gorivo ili naknade za rezervaciju, a mi se ne naplaćuje ništa extra za plaćanje sa Visa Electron kartica. Cijena smo ponudu za svog odabranog Civitavecchia trajektne karte, na brodu smještaja i vozila tipa je sve što će platiti, i to je obećanje!

U malo vjerojatnom slučaju da pronađete isto all inclusive Civitavecchia trajekt ulaznica jeftinija u brošuri od bilo kojeg drugog turoperatora smo obećanje da ćemo se potruditi pobijediti tu cijenu ili nude vam izbor traži povrat. Za knjigu Civitavecchia auta i putnički trajekt ulaznice molimo kliknite ovdje.

 

Click Here to contact the Civitavecchia Ferries customer care team at ferryto.com.hr

Customer Care, Telefonska prodaja & Kontaktirajte nas

Na FerryTO.com.hr vi ste u mogućnosti dobiti uživo Civitavecchia trajektnim cijene ulaznica, Kalendar automobila i putničkog trajekta ulaznice i iz Civitavecchia u našem najniža ponuđena cijena ulaznica.

Ferryto.com.hr je dio najveće svjetske online trajektne distribucije ulaznica mreža pruža mogućnost Rezervirajte više od 80 glavnih europskih trajekt operatori, uključujući da Civitavecchia i više od 1.200 drugih trajektne linije u cijeloj Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Irskoj, Nizozemskoj, istočnoj Europa, Mediteran, Baltic i Sjeverne Afrike.

Za više informacija, odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte izravno molimo kliknite ovdje.