Bar Trajekti

Bar putnika i trajekte

Bar putnika i trajektom ulaznica cijene, vozni redovi, rezervacija ulaznica i informacije za trajekte koji plove od Bara do Barija i Ancone.

Usporedite sve dostupne Bar cijene trajektnog ulaznica u realnom vremenu i rezervirati najjeftinije dostupne Bar automobila i putnički trajekt ulaznice plove i iz bara, Bariju i Anconi sa Crnom Gorom Lines trajekti online s instant potvrdu.

Compare, book and pay less for Bar ferry tickets at www.ferryto.com.hr
Google Custom Search
 

Bar Ferry
Ulaznica Cijene & Rezervacije


Knjiga Bar Trajektna Ulaznice
s Crnom Gorom linije za trajekte koji plove od Bara do Barija i Ancone online unaprijed uživati ​​najjeftinije dostupne trajekt cijene ulaznica.

Cijena koju vidite je cijena koju plaćaju, Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodali nadoplata za gorivo ili rezervacija naknada i mi ne naplatiti ništa extra za plaćanje s Visa Electron kartica. Cijena smo vam citirati za vaše odabrane Bar putnika ili trajekt ulaznica, onboard smještaj i tipu vozila je sve što ćete platiti, a to je obećanje.

Da biste dobili cijenu Bar trajekt ulaznica i rezervirajte svoj trajekt ulaznica sigurno online molimo koristite realnom vremenu obrazac trajektna rezervaciju na lijevoj. Također ste u mogućnosti dodati hotel na odredište, ili bilo gdje drugdje, na trajekt ulaznica kada vaš završetka rezervacije trajektom ulaznica.

 

Više o Baru

Bar je obalni grad u Crnoj Gori. Ona ima populaciju od 17.727 (2011 popis). Bar je središte općine i glavna luka u Crnoj Gori.

U Crne Gore i Srbije, grad je poznat kao Bar i na talijanskom jeziku, kao Antivari ili Antibari.

Ime ovog grada je povezan s Barijem, Italija, jer su ti gradovi nalaze se na suprotnim stranama Jadranskog mora. Kao grad maslina, more vrata Crne Gore, dugotrajan melting pot-različitih vjeroispovijesti i nacija, Bar predstavlja mješavinu modernosti, tradicije i ljepote.

To je važno i dinamično gospodarsko središte u Crnoj Gori, ali je grad bogate kulturne i povijesne tradicije.

Neki od najvećih dostignuća Crne Gore civilizacije nastao u Bar,

Bar Ferry Port
Povijest

Svaki posjetitelj odavno oronulim ruševinama Stari Bar (Stari Bar), jedan od najvećih svjetskih utvrđenih arheoloških nalazišta, bit će impresionirani ljepotom prirode u kojoj mješavine, dostojanstvenih veličanstvenu planinu Rumija koji kulama iznad njega , Ovaj kontrast prirode i mediteranskog nasljeđa predstavlja jedan od najznačajnijih kulturnih i povijesnih znamenitosti u Crnoj Gori.

U ovom jedinstvenom spomeniku ostaci mnogih prošlih civilizacija i država koje se koriste kako bi se isključila regiju što se može prepoznati u tragovima svakodnevnog života iz prošlih vremena. U gradu postoje crkve i građevine iz različitih epoha, trgovima, srednjovjekovnih palača i kuća koje su nekad bile obiluje životom.

U današnje vrijeme, život u Starom Baru počinje čim posjetitelj ona ulazi. Za razliku od ostalih crnogorskih srednjovjekovnih gradova, ovo je mjesto nije bio naseljen kontinuirano, tako da nova vremena nije donio promjene utjecati na njegovu raniju ambijent. Osim starog grada, nalazi se veliki i dobro očuvani Bar Akvagan izgrađene tijekom 16. stoljeća - 17. stoljeća, a dijelom uništena tijekom opsade 1877-1878.

Ono što je sigurno će vas očarati kada naiđete Stari Bar je njegova monumentalna veličina, mjerilo njegove tvrđave i niz kulturno značajnog baštinu. Ova sorta je neusporediv po bilo kojem drugom gradu Crne Gore.

Zaštitnik Bar je Sveti Jovan Vladimir, a svečana vjerska procesija prolazi na svom blagdan (4. lipnja) do gradskih ulica s crkvenim zastavama i ikonama, slaveći sveca. Povorka se obično predvodio Srpske pravoslavne mitropolita crnogorsko-primorske.

Bar Grad

Bar ima više od 44 km od morske obale, uključujući i više od 20 plaža koje se protežu preko 9 km. Čim uđete u područje općine Bar iz pravca Petrovca, dođete do Čanj, koja ima 1.100 metara dugu šarenu pješčana plaža. Možete uzeti vožnju brodom iz Čanj do Kraljičine plaže (Kraljicina plaza), koje se može doći samo s mora.

To je pravi biser u barskoj rivijeri ograđen prirodnom zidu sedimentnim stijenama. Odlazak iz Čanj u smjeru Sutomoru, naići na 300 metara dugoj Maljevik Beach, prirodni zaklon od vrućeg ljetnog sunca u svom gustom i mirisne borove šume.
Za one u potrazi za uzbudljivim plažama koje nude restorani i barovi, Sutomore je plaža izbora. Ova pješčana plaža duga je 1200 metara, a domaćin nogomet na plaži i odbojka na pijesku turnira tijekom ljeta.

U blizini slavnog srednjovjekovnog samostanskog kompleksa Ratac je Red Beach (Crvena plaža), nazvana po boji njenog finog pijeska. Plaža je okružena borovom šumom, a nalazi se stotinjak metara od glavne ceste u Baru.

Samo prije nego što uđete gradsku jezgru Bar se nalazi 1200 metara dug Žukotrlica Beach. To je šljunčana plaža okružena borovom šumom i raznovrsnom mediteranskom vegetacijom. Osim što je u Crnoj Gori glavna luka, Bar i njegova okolica su također jedan od glavnih turističkih destinacija. Današnji Bar je moderan grad, sagrađen gotovo u cijelosti, nakon Drugog svjetskog rata, s modernim zgradama, širokim bulevarima i puno parkirališnog prostora.

Iako postoje neke lijepe šljunkovite plaže u Baru sama, mnogi turisti izabrati destinacije u drugim manjim gradovima u općini Bar, posebice Sutomoru, sa svojom prekrasnom dugom pješčanom plažom.

Cijelo područje oko Bar je uglavnom untoutched prirode, te je bogat vegetacijom. Općina Bar proteže i na južnoj obali Skadarskog jezera i encompases Krajine. Cijeli ovaj prostor je pogodan za slobodne aktivnosti i planinarenje. Manja naselja u blizini Bara, kao što Dobre Vode, Sutomore i Čanj, omiljeno odredište za sunčanje, jer oni uključuju duge pješčane plaže.

Bar je vjetar puše na jug oko 88 dana godišnje, uglavnom tijekom zime. Južni vjetar je vrlo mekana i topla, ali podiže valove u moru. Temperatura Vrijeme je kao u srpnju - oko 28 ° C (82 ° F). Postoji oko 2160 sunčanih sati godišnje. Zimi se temperatura spušta do 10 ° C (50 ° F) najniži.

 


Best available Bar ferry ticket price guarantee

Najbolja Bar Ferry ulaznice cijena Jamstvo

Jamstvo najbolje cijene - Mi smo uvijek ponuditi Vam našu najnižu dostupnu Crna Gora Lines putnički i trajekte cijena ulaznica do i iz Bara. Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodali nadoplata za gorivo ili rezervacija naknada i mi također ne naplaćuje ništa extra za plaćanje s Visa Electron kartica. Cijena smo ponudu za odabranu Bar trajekt ulaznica, onboard smještaj i tipu vozila je sve što ćete platiti, a to je obećanje!

U malo vjerojatnom slučaju da pronađete isto all inclusive bar trajektnog ulaznica jeftinije u brošuri bilo kojeg drugog turoperatora obećajemo da ćemo se potruditi da tuku tu cijenu ili ponuditi vam izbor traži povrat. Za knjigu Bar automobila i putnički trajekt ulaznice molimo kliknite ovdje,

 

Click Here to contact the Bar Ferries customer care team at ferryto.com.hr

Customer Care, Telesales & Kontakt

Na FerryTO.com.hr vi ste u mogućnosti dobiti uživo Bar trajekt cijene ulaznica, Kalendar automobila i putnički trajekt ulaznice i iz Bara na našoj najniža ponuđena cijena ulaznica.

Ferryto.com.hr je dio najvećeg svjetskog on-line Trajektna ulaznica distribucijske mreže pruža mogućnost rezervirati preko 80 glavnih europskih trajekt operatori, uključujući za Bar i više od 1.200 drugih trajektnim pravcima u cijeloj Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Irskoj, Nizozemskoj, istočnoj Europa, Mediteran, Baltic i Sjeverna Afrika.

Za više informacija, odgovori na često postavljana pitanja ili nam se obratite izravno molim kliknite ovdje,