Bar Trajekti

Bar putnika i automobila Trajekti

Cijene Bar putnika i trajekt ulaznica, vozni redovi, rezervacija karata i informacija za trajekte koji plove od Bara do Barija i Ancone.

Usporedite sve dostupne Bar trajektnim cijene ulaznica u realnom vremenu i naručiti najjeftinije bar u auto i putnički trajekt ulaznice jedrenje i iz Bara, Barija i Ancone s Montenegro Lines trajektima online s trenutnim potvrdu.

Compare, book and pay less for Bar ferry tickets at www.ferryto.com.hr
Google Custom Search
 

Bar Ferry
Ulaznica Cijene i rezervacije


Knjiga Bar trajektne karte
s Montenegro Lines za trajekte koji plove od Bara do Barija i Ancone online unaprijed uživati ​​najjeftinije dostupne trajektnu cijenu ulaznica.

Cijena vidite je cijena koju plaćate. Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodane nadoplata za gorivo ili naknade za rezervaciju, a mi vas ne naplaćuju ništa za plaćanje sa Visa Electron kartica. Cijena smo vam citirati za odabrani Bar putnika ili trajektom ulaznicu, na brodu smještaja i tip vozila je sve što ćete platiti, a to je obećanje.

Da bi se dobila bar trajektnu cijenu ulaznica i rezervirajte svoje trajektnu kartu sigurno online molimo Vas da koristite realnom vremenu trajektnu obrazac za rezervaciju na lijevoj strani. Također ste u mogućnosti dodati hotel na odredište, ili bilo gdje drugdje, na svoju trajektne karte prilikom popunjavanja rezervaciju trajekt ulaznica.

 

Više o Baru

Bar je obalni grad u Crnoj Gori. Ona ima populaciju od 17.727 (2011 popis). Bar je središte općine i jedan od glavnih luka u Crnoj Gori.

U Crne Gore i Srbije, grad je poznat kao Bar i na talijanskom, kao Antivari ili Antibari.

Ime ovog grada je povezan s Barijem, Italija onako kako su ti gradovi nalaze na suprotnim stranama Jadranskog mora. Kao grad maslina, morska vrata Crne Gore, dugotrajan melting pot različitih vjeroispovijesti i nacija, Bar predstavlja mješavinu modernosti, tradicije i ljepote.

To je važno i dinamično gospodarsko središte u Crnoj Gori, ali je i grad bogate kulturne i povijesne tradicije.

Neki od najvećih dostignuća Crne Gore civilizacije nastao u Bar.

Bar Ferry Port
Povijest

Svaki posjetitelj odavno oronulih ruševina Starom Baru (Stari Bar), jedan od najvećih svjetskih utvrđenim arheološkim nalazištima, bit će impresioniran ljepotom prirodno okruženje u kojem se spaja, dostojanstveno impozantnog Mount Rumija, koji kule iznad njega . Ovaj kontrast prirode i mediteranske baštine predstavlja jedan od najznačajnijih kulturnih i povijesnih znamenitosti u Crnoj Gori.

U ovom jedinstvenom spomeniku ostaci mnogih prošlih civilizacija i država koje se koriste kako bi se isključila regiju kao može se prepoznati u tragovima svakodnevnog života iz prošlih vremena. U gradu postoje crkve i građevine iz različitih epoha, trgovima, srednjovjekovnih palača i kuća koje su nekoć bile obiluje životom.

U današnje vrijeme, život u Starom Baru počinje u trenutku posjetitelj ona ulazi. Za razliku od drugih crnogorskih srednjovjekovnih gradova, to mjesto nije bio naseljen kontinuirano, tako da nova vremena nije donio promjene utjecati na svoju raniju ambijent. Osim starog grada, tu je veliki i dobro očuvani Bar akvadukt izgrađen tijekom 16. stoljeća - 17. stoljeća, a dijelom uništena tijekom opsade 1877-1878.

Ono što je dužan da vas očarati kada naiđete Stari Bar je njegova veličina monumentalna, mjerilo njegove tvrđave i razne kulturno značajne baštine. Ova sorta je neusporediv s bilo kojim drugim crnogorskom gradu.

Zaštitnik Bar je Sveti Jovan Vladimir, a svečani vjerska procesija prolazi na njegov blagdan (4. lipnja) preko gradskih ulica s crkvenim zastavama i ikonama, slavi sveca. Povorka obično na čelu Srpske pravoslavne mitropolita crnogorsko primorje.

Bar Town

Bar ima više od 44 km od morske obale, uključujući i više od 20 plaža koje se protežu od 9 km. Čim uđete u područje općine Bar iz pravca Petrovca, dođete Čanj, koji ima 1.100 metara dugu šarenu pješčanu plažu. Možete uzeti vožnju brodom iz Čanj na Kraljičinoj plaži (Kraljičina Plaza), koji se može doći samo s mora.

To je pravi dragulj barske rivijere ograđen prirodnim zid sedimentnih stijena. Ide od Čanj u smjeru Sutomoru, naići na 300 metara dugoj Maljevik Beach, nudeći prirodne utočište od vrućim ljetnim suncem u svojim debelim i borove šume.
Za one u potrazi za uzbudljivim plažama nude restorane i barove, Sutomore je plaža izbora. Ova pješčana plaža je 1.200 metara duge i domaćini plaža nogomet i odbojku na pijesku turnire tijekom ljeta.

U blizini poznatog srednjovjekovnog samostanskog kompleksa Ratac je Red Beach (Crvena plaža), nazvana po boji njegovog sitnog pijeska. Plaža je okružena borovom šumom i nalazi se oko stotinjak metara od glavne ceste do Bara.

Samo prije nego što uđete u centar grada Bar je 1.200 metara dug Žukotrlica Beach. To je šljunčana plaža, okružena borovom šumom i raznovrsnom mediteranskom vegetacijom. Osim što je crnogorska glavna luka, Bar i njegova okolica su također jedan od glavnih turističkih destinacija. Današnja Bar je moderan grad, izgrađen gotovo u cijelosti, nakon Drugog svjetskog rata, s modernim zgradama, širokim bulevarima i puno mjesta za parkiranje.

Iako postoje neke lijepe kocka plaže u Baru sama, mnogi turisti izabrati odredišta u drugim manjim mjestima u općini Bar, osobito Sutomoru, sa svojim prekrasnim duge pješčane plaže.

Cijelo područje oko Bara je uglavnom untoutched priroda, te je bogat zelenilom. Općina Bar proteže i na južnoj obali Skadarskog jezera i encompases Krajine. Cijeli taj prostor je pogodan za slobodne aktivnosti i planinarenje. Manja naselja u blizini Bara, poput Dobre Vode, Sutomore i Čanj, omiljeno je odredište za sunčanje, jer oni uključuju duge pješčane plaže.

Bar ima vjetar puše na jugu oko 88 dana godišnje, uglavnom tijekom zime. Južni vjetar je vrlo mekana i topla, ali podiže valove u moru. Temperatura Vrijeme je kao u srpnju - oko 28 ° C (82 ° F). Ima oko 2.160 sunčanih sati godišnje. U zimi temperatura padne na 10 ° C (50 ° F) najniži.

 


Best available Bar ferry ticket price guarantee

Najbolji Bar Ferry Cijena ulaznice jamstva

Najbolje cijene jamstva - Uvijek smo Vam ponuditi našu najnižu dostupnu Crna Gora Lines putnika i trajekte cijenu ulaznica i iz Bara. Nema skrivenih dodataka ili iznenađenja, kao što su dodane nadoplata za gorivo ili naknade za rezervaciju, a mi se ne naplaćuje ništa extra za plaćanje sa Visa Electron kartica. Cijena smo ponudu za svog odabranog Bar trajektne karte, na brodu smještaja i vozila tipa je sve što će platiti, i to je obećanje!

U malo vjerojatnom slučaju da pronađete isti all inclusive bar trajektnu kartu jeftinije u brošuri od bilo kojeg drugog turoperatora smo obećanje da ćemo se potruditi pobijediti tu cijenu ili nude vam izbor traži povrat. Za knjigu Bar automobila i putnički trajekt ulaznice molimo kliknite ovdje.

 

Click Here to contact the Bar Ferries customer care team at ferryto.com.hr

Customer Care, Telefonska prodaja & Kontaktirajte nas

Na FerryTO.com.hr vi ste u mogućnosti dobiti živjeti bar trajektnim cijene ulaznica, Kalendar automobila i putničkog trajekta ulaznice za i iz Bara u našoj najniža ponuđena cijena ulaznica.

Ferryto.com.hr je dio najveće svjetske online trajektne distribucije ulaznica mreža pruža mogućnost Rezervirajte više od 80 glavnih europskih trajekt operatori, uključujući Bar i više od 1.200 drugih trajektne linije u cijeloj Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Irskoj, Nizozemskoj, istočnoj Europa, Mediteran, Baltic i Sjeverne Afrike.

Za više informacija, odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte izravno molimo kliknite ovdje.